Faglitteratur

Her kan du finde bøger, der udmærker sig ved at beskæftige sig med et helt specielt emne, og på saglig vis belyser og uddanner læseren indenfor netop dét felt. Faglitteratur er ikke fiktion og intet er opdigtet ud af fri fantasi. Indholdet i de faglitterære værker er resultatet af forfatterens research af kendsgerninger, forskellige empiriske undersøgelser eller anden almen viden, der har rod i vores samfund og det virkelig liv.

Slavernes kyst

af Thorkild Hansen

99,00 DKK
Livets rytme

af Matthew Kelly

39,00 DKK
Politikens visuelle svampebog

af Henning Knudsen

39,00 DKK
Gyldendals bog om barnet

af Anna Louise Stevnhøj

39,00 DKK
Kalligrafi skole

af Gaynor Goffe

39,00 DKK
Løberens nye håndbog

af Martin m. fl. Kreutzer

39,00 DKK
Lev dig lykkelig - med positiv psykologi

af Sarah Zobel Kølpin

39,00 DKK
Kvinde - kend din kurs

af Anne-Mette Hjalager og Jette Tybjerg ; fotos: Casper Tybjerg

39,00 DKK
Hvorfor elsker man(d) magt?

af Lotte Heise

39,00 DKK
Kvinder der tænker for meget

af Susan Nolen-Hoeksema

39,00 DKK
Når kærligheden kammer over

af Heidi Korsgaard

39,00 DKK
Slået skæv

af Anette Vinston Ritz

39,00 DKK
Bogen om brystkræft

af

39,00 DKK
Pynt med havens blomster

af Hanne Ploug

39,00 DKK
Politikens vinbog

af Flemming Hvelplund

39,00 DKK
Politikens kattebog

af Alice Emborg

39,00 DKK
Politikens jagtbog

af

49,00 DKK
Krydderurter og krydderier

af Arabella Boxer

39,00 DKK

Med dit eget faglitterære værk hjemme på hylden, kan du overstrege og lave notater som det passer dig og efterfølgende bruge det som dit eget personlige opslagsværk. Hvadenten det er til en uddannelse eller ren nysgerrighed og hyggeligt nørderi, så har vi lidt forskelligt på hylderne til dig.

Her på siden har vi et blandet udvalg af bøger og da vi hele tiden får nye ind samtidig med, at der hele tiden sælger ud af andre, så har vi valgt at samle faglitteratur under en bred vifte. Her finder du derfor et blandet udvalg af forskellige undergenre. Ligesom man inden for den skønlitterære genre har en del forskellige undergenre, såsom krimi, spænding osv. så findes der også en del undergenre inden for faglitteraturen. Det kan f.eks. være historiebøger, rejseguides, håndbøger osv. Her på siden findes disse bøger samlet under denne altomfavnende kategori.

Det er vigtigt at huske på, at vi som mennesker, samfund og verden hele tiden er i bevægelse og hele tiden bliver dygtigere og dermed klogere på mennesker, vores historie og ikke mindst på verden omkring os. Derfor kan et faglitterært værk pludselig vise sig at indeholde forkerte eller misvisende informationer. Dette betyder ikke, at forfatteren bevidst har forsøgt at snyde eller lyve, tværtimod. Forfatteren har blot gjort brug af den viden, der var tilgængelig, på dét tidspunkt værket blev lavet. Derfor kan der også være forskellige udgaver af opslagsværker, håndbøger osv. Det er alene et udtryk for, at vi bliver klogere.

Vi lærer, så længe vi lever og med et nyt faglitterært værk mellem hænderne, er du godt på vej til at lære noget nyt.

© 2021 Bøger med Mere