Gavekort

Et Gavekort fra vores webshop er en gave, der er givet med god omtanke både for modtageren og miljøet. At købe bøgerne brugte nedsætter produktionen og giver bogen længere levetid samtidig med at prisen er lavere og modtageren dermed får mere for sine penge.

Vi har gjort det nemt og hurtigt både at give gavekortet, men også at bruge det. Det bliver sendt til dig på mail indenfor ganske få minutter. Du modtager en printklar version af gavekortet, der er lige til at lægge i en kuvert og give videre. På gavekortet står der en kode, som modtageren skal anvende som betaling, næste gang der bestilles bøger fra siden. Denne kode, skal skrives i feltet: ”Har du en rabatkode” ved betaling, når modtageren er ved at afslutte sin bestilling. Så vil gavekortets værdi automatisk fungerer som betaling.

Ønskes gavekortets værdi opdelt i flere køb, så er det ikke et problem. Modtageren skal blot gemme koden og indtaste den igen ved næste bestilling. Systemet husker værdien og således kan gavekortet bringe glæde i lang tid.

Gavekortet er gaven, der passer til alle, da den skræddersyes af modtageren selv. Du behøver ikke huske på, hvilke bøger det nu er, modtageren har læst, eller overveje om der er en bestemt genre, der er bedre end en anden. Med gavekortet i hånden kan din modtager selv vælge, hvilke bøger, der skal lægges i kurven og glæde sig til at få nye læseoplevelser hjem til sig.