Handelsbetingelser

Betingelser

Alle priser i shoppen er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Priserne er dagspriser.

Når du handler med BøgerMedMere.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du sende en mail til kontakt@BoegerMedMere.dk

Der kan betales med Visa og MasterCard

Forbehold.
Der tages forbehold for fejl og mangler, herunder eventuelle indtastnings- og opdateringsfejl på hjemmesiden med hensyn til priser og produktbeskrivelser.
Ordren leveres med forbehold for, at varen kan findes i den ønskede kvalitet og mængde på leveringstidspunktet.

 

Fortrydelse/ returnering af vare 
Der er 14 dages returret ved handel på internettet.
Hvis købet fortrydes, skal varen være i væsentlig samme stand som ved modtagelse.
Varen skal tilbagesendes til følgende adresse:
Bøger Med Mere
Bøjden 2
5792 Årslev.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du: 
1) har modtaget din vare

2) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele

4) får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt 4 indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Varen tilbagesendes for kundens regning.
Det er kundens ansvar at pakke og sende returvare, så de kommer tilbage i væsentlig samme stand og mængde.
Fortrydelsesretten på 14 dage gælder fra modtagelsesdagen, og kun hvis varen er i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet: 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Reklamation 
Som kunde hos BøgerMedMere er du som udgangspunkt sikret 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.
Der gøres opmærksom på at der gælder andre regler ved køb af brugte varer, end ved køb af nye varer.

Bemærk at reklamationsretten kan være afgrænset efter varens naturlige holdbarhed, så en afgrænsning af reklamationsretten varierer efter varens beskaffenhed i de enkle varekategorier.
Reklamation skal ske hurtigst muligt og gerne inden 3 dage efter modtagelsen af varen. Ved ikke synlige fejl og mangler skal BøgerMedMere kontaktes hurtigst muligt efter manglen bliver synlig.
Ved reklamation af varen skal BøgerMedMere kontaktes, og der skal aftales nærmere med hensyn til ombytning og returnering. Opstår der andre problemer med varen, bedes du venligst kontakte BøgerMedMere og vi vil hjælpe med at løse problemet hurtigst mulig.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

BøgerMedMere.dk
Bøjden 2
5792 Årslev.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Prisen på fragten vil stå i teksten ved produkterne, og komme til at stå i kurven, når varen ligges i.


Vores fragtpris er ens i hele Danmark.


Din ordre vil blive leveret så hurtig som mulig og typisk inden for 1-5 hverdage. 
Der kan dog forekomme forsinkelser i højsæsonen, men vi bestræber på, at du som kunde vil modtage en mail med ca. tidspunkt for modtagelsen, hvis varen er forsinket.

 

.
Du vil blive orienteret pr. mail den dag vi afsender varen til dig.
Ønskes en speciel leveringsdag, kontakt da BøgerMedMere.

Har vi sendt den forkerte vare, skal BøgerMedMere kontaktes straks, og vi sender en ny vare til dig, og vi aftaler herefter returforløbet med den forkerte vare.
BøgerMedMere  betaler selvfølgelig returfragten.

Er der transportskade på varen, skal fragtmanden kontaktes straks, og der skal tages kontakt til BøgerMedMere for levering af ny vare.


Sådan leverer vores fragtmand bedst varer til jer
For at gøre jeres levering så let som muligt, skal tilgangsvejen til leveringsstedet være kørefast, og der skal være ca. 4 meter frihøjde, således at fragtbilen kan komme frem.
Er der ønsker om aflæsningssted, skal dette skrives i kommentarfeltet, så let og enkelt som muligt, og der skal angives et telefonnummer, hvis der er spørgsmål fra fragtmanden.
Lav en tydelig markering, hvor varen skal aflæsses.


Såfremt fragtmanden vurderer, at det ikke er muligt at aflevere varen forsvarligt, tages den med retur, og kunden må betale for en ekstra fragt efter nærmere aftale.
Er der problemer med aflæsning så ring til BøgerMedMere og aftal nærmere.

Når du accepterer handelsbetingelserne, accepterer du, at ansvaret for varerne overgår fra os, når varen er leveret på adressen. Derved behøver du ikke at være hjemme ved levering, da fragtmanden må stille varerne uden kvittering.

Betaling
Betaling af varen sker sammen med bestilling. Vi modtager Visadankort, Visa, Master Card, og beløbet vil først blive trukket når varen er afsendt.

Der tages ikke gebyr ved betaling på BøgerMedMere.dk.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra BøgerMedMere. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

 

Hvis du fortryder dit køb, er det vigtigt at du.

  • Kontakter BøgerMedMere INDEN du sender bogen retur.

 

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på BøgerMedMere, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

 

BøgerMedMere, (juridisk navn: PlanteCenter Fyn) Bøjden 2, 5792 Årslev, cvr. 28208626 er ansvarlig for at indsamle, behandle og opbevare din persondata (“dataansvarlig”).

Hvilken persondata indsamler vi.

BøgerMedMere indsamler følgende personoplysninger fra sine kunder, når de handler på BøgerMedMere.dk hjemmeside: Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og evt. persondata som du indtaster i chatboksen eller sociale medier ved din tilmelding hertil samt IP adresse ved besøg på

BøgerMedMere hjemmeside (se nedenfor under afsnittet ”Cookies”).

BøgerMedMere indsamler endvidere personoplysninger fra jobansøgere, såsom navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, CV og uddannelsespapirer.

Der vil i det følgende blive henvist til disse personoplysninger som ”persondata.”

FORMÅLET MED AT INDSAMLE PERSONDATA

BøgerMedMere´s formål med at indsamle persondata er, at:

- registrere dig som bruger af BøgerMedMere´s service

- levere de varer du har bestilt

- markedsføre BøgerMedMere og BøgerMedMere´s aktiviteter (kun hvis du har afgivet særskilt samtykke til at modtage sådant markedsføringsmateriale)

- behandle ansøgeres persondata i forbindelse med en ansættelsesproces (opfordrede ansøgninger) og ved indkomne, uopfordrede ansøgninger,

HVEM HAR ADGANG TIL DIN PERSONDATA

Det er kun udvalgte, betroede medarbejdere fra BøgerMedMere, samt vores leverandører og fragtfirmaer som har adgang til din persondata med det formål at behandle din persondata i overensstemmelse med de ovennævnte formål.

BøgerMedMere kan til enhver tid blive pålagt gennem dom, lovgivning eller regulative krav at videregive persondata til tredjeparter, domstole, offentlige myndigheder e.l.

OPBEVARING OG SLETNING/ANONYMISERING AF PERSONDATA

Vi opbevarer som udgangspunkt din persondata i 5 år fra registrering af din persondata på BøgerMedMere´s hjemmeside.

Markedsføringsmateriale

Såfremt du samtykker særskilt til at modtage markedsføringsmateriale fra BøgerMedMere.dk opbevarer vi dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnr. til dette formål. Vi sletter din persondata, når du afmelder modtagelsen af markedsføringsmateriale, hvilket du til enhver tid frit kan gøre. Herefter sender vi dig ikke længere markedsføringsmateriale.

Jobansøgere

Jobansøgeres uopfordrede ansøgninger slettes som udgangspunkt efter vi har læst ansøgningen, og vurderet, at vi ikke har et konkret jobtilbud til dig, medmindre du samtykker til, at vi opbevarer den i en længere periode med henblik på at indgå i en eventuel senere ansættelsesproces.

Ved opslåede stillinger opbevarer vi indkomne ansøgninger indtil stillingen er besat, hvorefter vi sletter ansøgningerne, medmindre du samtykker til, at vi opbevarer sin ansøgning i en længere periode med henblik på at indgå i en eventuel senere ansættelsesproces.

 

ADGANG TIL AT RETTE, ÆNDRE ELLER SLETTE DIN PERSONDATA

Du har ret til at henvende dig til BøgerMedMere for at få adgang til en oversigt over, hvilken persondata vi opbevarer på dig. Du har endvidere ret til at rette, ændre eller kræve persondata slettet. Enhver henvendelse skal rettes til kontakt@ BoegerMedMere.dk

SERVER

Persondata bliver opbevaret på en server, som er placeret indenfor EU.

BøgerMedMere har aftalt med den serveransvarlige at denne har tekniske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på plads med det formål at sikre din persondata.

COOKIES

BøgerMedMere benytter sig af cookies, når du besøger vores hjemmeside.

En cookie er en lille fil bestående af bogstaver og tal, der bliver downloadet til din computers harddisk, telefon, Ipad eller lignende apparat, når du tilgår bestemte hjemmesider. Ved hjælp af cookien kan hjemmesiden genkende dit apparat og sørge for, at hjemmesiden kan åbne flash, huske information om dine præferencer m.v. hver gang du tilgår hjemmesiden (med dette apparat). De fleste større hjemmesider anvender cookies.

Sådan blokerer du for eller sletter cookies

Hvis du ønsker at blokere for cookies fra denne hjemmeside eller slette dem, der allerede er blevet lagret i din computers harddisk, telefon, Ipad eller lignende, kan du gøre dette i indstillingen af din browser.

Hjælpefunktionen i din browser eller manualen for din telefon, Ipad e.l. skulle kunne fortælle dig, hvordan du skal gøre. Du kan også besøge hjemmesiden www.aboutcookies.org (på engelsk), hvor du kan finde hjælp til at blokere for og slette cookies i mange forskellige browsere.

Bemærk, at blokering af cookies kan påvirke dele af hjemmesidens funktionalitet.

Hvilke typer cookies anvender BøgerMedMere.

BøgerMedMere benytter sig af cookies, som kan inddeles i tre kategorier (1) funktionalitets cookies, (2) statistiske cookies, (3) marketing cookies.

(1) Funktionalitets cookies

Cookies i denne kategori lægges på hjemmesiden, så hjemmesiden fungerer korrekt. Disse cookies bruges

bl.a. til at huske brugerens præferencer, såsom sprog eller til at huske indtastede oplysninger eller varer i en indkøbskurv.

 (2) Statistiske cookies

Cookies i denne kategori bruges til at indsamle statistik om brugen af hjemmesiden. Denne information

bruges af webteamet til at forbedre brugeroplevelsen. Informationen bliver som udgangspunkt brugt

internt og deles derfor ikke med tredjepart.

 (3) Marketing cookies

Cookies i denne kategori bruges til tracking af adfærd. Indsamlingen af data bliver som oftest brugt og gemt

af en tredjepart. Data kan bruges til at vise skræddersyede reklamer - målrettet markedsføring.

Personoplysningerne registreres hos BøgerMedMere og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og betroede ansatte ved BøgerMedMere har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på BøgerMedMere.dk er BøgerMedMere.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til BøgerMedMere.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos BøgerMedMere har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BøgerMedMere via e-mail kontakt@ BoegerMedMere.dk

 

Cookies

På BøgerMedMere.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på BøgerMedMere.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere BøgerMedMere.dk.

 

 

BøgerMedMere.dk

Mail: kontakt@BoegerMedMere.dk

Telefon: +45 60 66 04 39

BøgerMedMere.dk

Cvr. nr. 28 20 86 26
(Juridisk navn: PlanteCenter Fyn)

Bank: Frørup Andelskasse
Reg: 5960 Konto: 0008110223

Kontoradresse:
Bøjden 2
5792 Årslev

© 2021 Bøger med Mere